Junnutiimi

Lastenryhmä

- SK Pohjantähden lasten ryhmä -


Suunnistuksen alkeita pääset opiskelemaan Hippo-koulussa. Tämän jälkeen voit jatkaa harrastusta lasten ryhmässä, johon kuuluvat seuran alle 13-vuotiaat lapset. Lasten toiminta on varsinkin pienten lasten osalta perhekeskeistä. Jokaiselle lapselle pyritään tarjoamaan omaan taitotasoon sopivia harjoituksia. Harjoituksissa toimitaan joustavissa ryhmissä sen mukaan miten suunnistustaito kehittyy.

Harjoitukset ryhmitellään kolmeen taitotasoon. Kaikissa harjoituksissa ei ole välttämättä kaikkia tasoja mukana, vaan niitä voidaan yhdistää.

Startti

Starttiryhmä on suunnattu 7-10-vuotialle lapsille, mutta myös myöhemmässä ikävaiheessa harrastuksen pariin liittyvät voivat aloittaa harrastamisen starttiryhmän radoilla. Harjoitukset toteutetaan joko siimarin tai varjostajan avulla.

Tsemppi

Tsemppiryhmän radat on suunnattu 10-12-vuotiaille, jo suunnistuksen alkeet hallitseville lapsille. Harjoitukset toteutetaan tukeutuen turvalliseen polkuverkostoon. Suunnistajat liikkuvat maastossa pääosin yksin.

Kilpa

Kilparyhmän radat on tarkoitettu suunnistajille, jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D 12-14 sarjojen ratojen tasolla. Harjoituksissa on selkeät teemat. Pyritään tarjoamaan muutamia mahdollisuuksia harjoitella nuorten ryhmän mukana.

Talvikaudella seuran lapset kokoontuvat salivuorolla kerran viikossa.