Suunta Huipulle seuraohjelma

SK Pohjantähti on mukana Suomen Suunnistusliiton Suunta Huipulle -seuraohjelmassa. Suunta Huipulle -ohjelma tukee seuroja innostavien ja kehittävien valmennusympäristöjen rakentamisessa. Huippu-urheilu- ja seuratoimintaa kehitetään yhteistyössä liiton ja muiden seurojen kanssa erityisesti suunnistajan polun valintavaiheen (15-19 -vuotiaita) suunnistajia ajatellen. Tavoitteena on, että valmennustoiminnan kehittyminen näkyy erityisesti huippusuunnistajan tai huipulle tähtäävän suunnistajan arkivalmennuksessa ja -ympäristössä.

Lisätietoa ohjelmasta suunnistusliiton sivuilta

Avoimet taitoharjoitukset

Kesäaikana (huhtikuu-syyskuu) aikana järjestetään keskiviikkoisin taitoharjoituksia Oulun seudulla. Taitoharjoitusten tarkempi ohjelma julkaistaan keväällä. Karttamaksu muille kuin Pohjantähden valmennusryhmäläisille on 5 €/harjoitus.

Tiedot harjoituksista löytyvät seuran MyClub-sivulta ja niihin voi ilmoittautua osoitteeseen sknuoret (at) outlook.com

Leirit

SK Pohjantähden leiritys toteutetaan seuran valmennusryhmien yhteistyönä. Suunta Huipulle kohderyhmälle tarkoitettuja leirejä ovat kevätleiri Varsinais-Suomessa 31.3.-3.4.2022 ja Taitoleiri 27.5-29.5 (paikka avoin).

Suhu-seurojen yhteistyönä toteutetaan taitoleiri Nurmeksessa ja Juuassa 5.-7.8 yhteistyössä S-JKL:n ja SoJyn kanssa.

Testit

Kauden aikana järjestetään SSL:n ohjeiden mukaiset rata- ja ominaisuustestit. Testien alustavat päivämäärät ovat:

  • Ratatestit 29.6 ja 9.8.
  • Maastotestit 5.5. ja 20.9.
  • Ominaisuustestit maaliskuu ja lokakuu, päivämäärät tarkentuvat

Tarkat testipäivät ja paikat ilmoitetaan SK Pohjantähden nettisivujen tapahtumissa.

Muuta

Muusta Pohjantähden nuorten valmennustoiminnasta lisätietoja nuorten sivuilta. SK Pohjantähti ja muut Oulun seudun seurat järjestävät vuoden aikana mm. talvisarjaa ja Yö-cuppia, jotka palvelevat hyvin suunnistajan ympärivuotista harjoittelua.

Lisätietoja

Nuorten valmennusryhmään ja Suunta Huipulle -ohjelman yhteyshenkilönä toimii Jouni Mäkäräinen, jouni.makarainen(at)gmail.com, puh. 0505167865.