Kompassi-tapahtuma Kiekonmaja 22.5.

TAPAHTUMAKUTSU


Pohjois-Pohjanmaan 1. Kompassi-cup, seuratason tapahtuma
Kiekonmajalla 22.5.2023

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen
suunnistustapahtumaan!

Tämä Kompassi-cup toteutetaan seuratason tapahtumana. Tapahtumassa harjoitellaan kilpailunomaisesti SSL:n lähikilpailun sääntöjen sekä Suunnistuksen lajisääntöjen mukaisesti kilpailemista. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä. Ei cup-pisteytystä. Halutessaan voi ottaa Emit-ajanotolla ajan, mutta ilman aikaakin voi osallistua.

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen. Puuttuvasta tai väärästä leimasta tulee 10 min aikasakko.

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

ForFun-aktiviteetit
Rastiralli:
Lyhyt suunnistusaktiviteetti tapahtumakeskuksessa, joka sopii myös perheen pienimmille.
Radan voi kiertää yksin tai yhdessä, tuloksia ei julkaista, mutta halutessaan saa tulosteen omasta ajasta.

Maasto: Kiekonmajan maasto on lapsille turvallinen ja mukava suunnistusalue, joka sisältää paljon selkeitä ja johdattelevia maastokohteita, kuten polkuja ja kuntoradan.
Kulkukelpoisuus on hyvä.

Matkat: Keskimatkat


Ilmoittautuminen: Harjoituskilpailun sarjoihin SK Pohjantähden lapset ja nuoret ilmoittautuvat etukäteen MyClub-sovelluksessa 19.5.2023 mennessä. SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoululaiset ilmoittautuvat heille suunnistuskoulussa annetun ohjeen mukaisesti. Muiden osallistujien ilmoittautuminen mielellään 19.5.2023 klo 24.00 mennessä sähköpostilla skpohjantahti.lapset(at)gmail.com karttojen tulostuksen vuoksi. Ilmoittautuessa sähköpostilla mainitse osallistujan nimi, sarja ja mahdollinen seura. Rastiralliin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Osanottomaksut: SK Pohjantähden lapset, nuoret ja Hippo-suunnistuskoululaiset ilmaiseksi. Muilta 3 €/hlö tai 6 €/perhe.  Osanottomaksut maksetaan
tapahtumakeskuksessa infossa, korttimaksu tai käteinen (tasaraha).

Leimaustapa: Käytössä on Emit-leimaus. Mahdollisuus lainata emit-kortteja järjestäjältä, jos ei löydy omaa.  Palauttamattomasta lainakortista peritään 50e maksu.

Lähtö: Lähdöt harjoituskilpailuun aktiiviharrastajille klo 18:00–18:30 ja lähtö auki kaikille muille klo 18:30-19:00. Vapaat lähtöajat. Lähtö sijaitsee tapahtumakeskuksen lähellä. Rastiralli auki klo 18-19:30.

Kartta: Suunnistuskartta, mittakaava 1:7500. Omat karttamuovit.


Opastus ja paikoitus: Kilpailukeskuksen osoite: Kiekonmajantie 49, 90650 Oulu. Paikoitus kilpailukeskuksessa.


Palkinnot: Kaikille osallistujille pieni palkinto.


TERVETULOA!