Suunnistusta turvallisesti

Olemme sitoutuneet siihen, että SK Pohjantähdessä voit suunnistaa turvallisesti, tulla kohdelluksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti sekä harrastaa urheilua häirintävapaasti. Toiminnassa pyritään ennaltaehkäisemään häirintää ohjeistuksin ja ylläpitämällä turvallista seurakulttuuria.

Tällä sivulta löydät ohjeita, miten toimia ja keneen ottaa yhteyttä, mikäli koet saaneesi epäasiallista kohtelua. Epäasiallista kohtelua ovat mm. kiusaaminen, seksuaalinen häirintä ja kaikenlainen väkivalta.

Jos huomaat epäasiallista kohtelua tai koet itse tulleesi kohdelluksi epäasiallisesti SK Pohjantähden toiminnassa tai tapahtumissa, ilmoita asiasta välittömästi paikalla olevalle vetäjälle tai ota yhteyttä seuran häirintäyhteyshenkilöön.

Ota rohkeasti asia puheeksi, vaikka et olisi täysin varma onko kyse häirinnästä. Asiasta voidaan keskustella puhelimitse tai sopia tapaaminen. Keskustelu on täysin luottamuksellista eikä mitään siinä puhuttua kerrota eteenpäin ilman lupaasi. Asiaa voidaan selvittää myös nimettömästi.

SK Pohjantähden häirintäyhteyshenkilö

Anni Hokkanen, hairintayhteyshenkilo@skpohjantahti.fi (seuran jäsenille yhteystiedot myClubissa).

Jos haluat ottaa asiasta yhteyttä seuramme ulkopuoliseen tahoon, löydät apua  Et ole yksin -sivustolta.

Et ole yksin toimintamalli