jukola_kuvaaja_marjo_lalli

Yritysyhteistyö/sponsorointi

Yhteistyö meidän kanssamme tarjoaa mahdollisuuden näkyä suurelle ja aktiiviselle suunnistusyleisölle, sekä tukea pohjoissuomalaista suunnistusta.  SK Pohjantähti on Oulussa toimiva aktiivinen suunnistusseura, jonka toiminta on laadukasta, yhteisöllistä ja helposti saavutettavaa. Seuran toiminta saavuttaa niin lapset, nuoret kuin varttuneemmatkin suunnistajat.

SK Pohjantähden toiminta perustuu kolmeen kulmakiveen: kilpasuunnistus, lasten ja nuorten toiminta sekä harrastesuunnistus. Seuran kaikki toiminnot tukevat toisiaan: kilpasuunnistus tarjoaa näkyvyyttä seuralle ja tukee harrastajamäärän kasvua.

SK Pohjantähdellä on runsaasti aktiivisia jäseniä, jotka osallistuvat erilaisiin tapahtumiin, kilpailuihin ja leireihin ympäri Suomea. Seuran kilpailuissa ja tapahtumissa näkyvä logo tai mainos tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden saada laajaa näkyvyyttä suuren ja aktiivisen suunnistusyleisön keskuudessa. 

Huippusuunnistuksen ylläpito edellyttää jatkuvaa varainhankinnan kehittämistä. Seuran huippusuunnistajat toimivat esikuvina lapsille ja nuorille ja kannustavat etenemään suunnistusharrastuksessa. Seura tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen harrastamiseen, esimerkiksi toimintaan ratamestarina, lasten ja nuorten ohjaajana, kartoittajana ja karttojen päivittäjänä sekä talkoolaisena seuran kilpailu- ja kuntorastitoiminnassa.

Korostamme seuramme toiminnassa rehtiyttä, terveellisiä elämäntapoja ja päihteettömyyttä. Kilpailutoiminnassa noudatamme SSL:n kilpailusääntöjä ja Antidopingtoimikunnan sääntöjä. Ympäristökysymysten huomioon ottaminen on keskeinen osa seuran toimintaa. Kartoitustoiminnassa sekä harjoitusten ja kilpailujen järjestämisessä noudatamme Suunnistusliiton ohjeita ja määräyksiä.

Yhteistyö kanssamme

Yhteistyösopimusten lähtökohtana on vastavuoroisuus. Yhteistyökumppaneille tarjotaan edustusurheilijoiden näkyvyyden lisäksi erilaisia seuran jäsenkunnan osaamiseen perustuvia tapahtumia ja/tai palveluita, kuten yrityksen henkilökunnan suunnistuskoulut. Lisäksi yhteistyökumppaneiden nimissä voidaan järjestää suunnistustapahtumia.

Kirjalliset sopimukset ovat kunkin yhteistyökumppanin kanssa yksilöllisiä ja mahdollisuuksien mukaan useampivuotisia.

Esimerkki sponsoripaketista:

– Näkyvä logo asuissamme

– Somenäkyvyys kanavissamme

– Mahdollisuus järjestää kanssamme yritystapahtuma/ suunnistuskoulu/lajitutustuminen.

Tarjoamme kumppaneillemme monipuolisen valikoiman erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Voimme järjestää juuri teidän yrityksellenne sopivia tapahtumia, kuten yritystapahtumia, suunnistusretkiä, urheilijatapaamisia ja paljon muuta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä unohtumattoman kokemuksen juuri teille!

Mikä voisi olla yrityksellenne sopiva tapa olla tukemassa suunnistusta?

SK Pohjantähden jäsenet ovat erittäin lojaaleja ja aktiivisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat innokkaita edistämään sponsorinsa brändiä ja tarjoamaan laajan verkoston suunnistusyhteisössä. Yhteistyö SK Pohjantähden kanssa tarjoaa loistavan tilaisuuden rakentaa pitkäaikaisia suhteita ja luoda positiivista mielikuvaa yrityksestänne. Voitte olla varmoja siitä, että yhteistyö SK Pohjantähden kanssa luo vahvan ja kestävän perustan menestyksekkäälle yhteistyölle.

Tukemalla toimintaamme tuette erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastusten edistämistä. Autatte meitä tarjoamaan laadukkaita liikuntamahdollisuuksia ja rohkaisemaan nuoria pysymään aktiivisina ja terveinä. Yhdessä voimme luoda paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä yrityksenne kanssa!

Puheenjohtaja Olli Liinamaa

+358 40 546 1418

oliinamaa(at)gmail.com