Ohjaaja- ja valmentajakoulutusta Oulussa

Nuori Suunta logo jossa teksti Nuori Suunta Suomen Suunnistusliitto. Kuvassa kettuja jotka lukevat karttaa, hyppäävät ja juoksevat

Suomen Suunnistusliiton maksuton Nuori suunta -koulutuskiertue järjestetään Oulussa ensi vuonna. Oulussa voi osallistua ohjaaja- ja seuravalmentajakoulutuksiin. Koulutukset on suunnattu lasten ja nuorten ohjaajille sekä seuravalmentajille. 

Koulutuskiertue tarjoaa  konkreettisia neuvoja ja työkaluja laadukkaan lasten ja nuorten toiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Mukaan voi ilmoittautua jo joulukuun alusta alkaen. Järjestelyistä Oulussa vastaa SK Pohjantähti. Mukaan voivat ilmoittautua myös muiden seurojen jäsenet. Ilmoittautua voi osoitteessa sslkoulutus.fi tai SSL:n koulutuskalenterissa.

Nuori Suunta -ohjaajakoulutus aloitetaan Oulussa tammikuun 9. päivä. Se on suunnattu alle 12-vuotiaiden ohjaajille, lasten vanhemmille ja ohjaajiksi aikoville henkilöille. Koulutuksessa on kaksi etäkoulutusta: 9.1.2023 (3h) ja 15.1.2023 (2h) sekä yksi lähikoulutuspäivä la 21.1.2023 (6h).

Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa -koulutus (Taso 1 valmentajakoulutus) alkaa Oulussa kevättalvella 7. maaliskuuta etäkoulutuksella ja ensimmäinen lähikoulutuspäivä on 18.3. 2023. Koulutus on tarkoitettu seurojen 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajille. Koulutuksessa on yhteensä viisi etäkoulutusta (2-3h) ja kaksi lähikoulutuspäivää (6h). 

Kiertueen mahdollistaa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu hanketuki valtakunnallisten ohjaaja-valmentajakoulutusten uudistamiseen ja tehostamiseen koronapandemian haitallisten seurausten korjaamiseksi lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnassa. Koulutuksia toteutetaan ilman osallistumismaksua jopa 24 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tarkemmat tiedot löytyvät kiertueen sivuilta ja SSL:n koulutuskalenterista:

https://sslkoulutus.fi/blog/2022/11/01/nuori-suunta-koulutuskiertue-2023/
https://www.suunnistusliitto.fi/koulutus/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *