25Manna2022

25-manna viesti suunnistetaan 8. lokakuuta 2022 Ruotsin Huddingessa, Visättran urheilukeskuksessa.

Reissuun lähdetään bussilla perjantaina Oulun linja-autoasemalta (lähtöaika tarkentuu lähempänä, mutta perinteisesti lähtö ollut noin kello 10) ja ajellaan Jyväskylän/Tampereen kautta suoraan Turun satamaan, josta Viking Line vie meidät lauantai aamuksi Tukholmaan.

Viesti alkaa lauantaina yhteislähdöllä klo 9.00. Viestissä on 25 osuutta. Viestissä on määritelty sukupuoli ja ikäluokka, kuka saa mitäkin osuutta juosta, sen vuoksi toivomme matkaan kaikenikäisiä suunnistajia! Tarkoitus on lähteä reissuun kahden joukkueen voimin. Myös vastikään lajin pariin tulleet ovat tervetulleita mukaan.

Kilpailun jälkeen suuntaamme Tukholman satamaan, josta Viking Line kuljettaa meidät takaisin Turun satamaan sunnuntai aamuksi. Perillä Oulussa olemme sunnuntaina päivällä.

Matkan omavastuu seuran jäsenille 70€. Myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita matkaan, heille omavastuuhinta on 120€.
Ilmoittautuminen on auki MyClubissa 20.8. asti. Mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi määräaikaan mennessä, reissu peruuntuu.
MAINITSE ILMOITTAUTUMISESSA NIMESI (muu yhteystieto kohtaan), HENKILÖTUNNUS (tarvitaan laivaa varten), MISTÄ TULET KYYTIIN ja lisätietokenttään puhelinumerosi ja osoitteesi! Seuran ulkopuolisten on tehtävä käyttäjätunnus my clubiin ennen kuin voi ilmoittautua ko. tapahtumaan. Käyttäjätunnukset poistetaan automaattisesti järjestelmästä.
Paluulaivan buffet on valitettavasti täynnä, menomatkan aamupalalla varattu 30 paikkaa, nopeat syövät hitaat.

Kilpailukutsu-25manna viesti


Lisätiedot ja kysymykset:
Saana-Maria Rahko, saana.maria.rahko(at)gmail.com tai 040-7262980

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *