Hippo-suunnistuskoulu alkaa pian!

Tervetuloa mukaan lasten Hippo-suunnistuskouluun!

Vuoden 2023 Hippo-suunnistuskoulu pyörähtää käyntiin torstaina 27. huhtikuuta. Hippo-suunnistuskoulussa lapset pääsevät opettelemaan viisi kertaa suunnistuksen alkeita. Suunnistuskoulu on suunnattu 6-12 -vuotiaille.

Varaa suunnistuskouluun säänmukainen, ulkoliikuntaan sopiva asu. Harjoituksissa liikumme maastossa, opimme suunnistuksesta, tutustumme toisiimme ja pidämme hauskaa. Ota mukaan juomapullo ja oma huoltaja. 

Osallistumismaksu 30 euroa/lapsi, SK Pohjantähden perhesuunnistusryhmään kuuluvat ilmaiseksi.

Hippo-suunnistuskoulun aikataulu (muutokset mahdollisia):
to 27.4. 18.00-19.30 Metsokankaan koulu
to 4.5. 18.00-19.30 Metsokankaan koulu
to 11.5. 18.00-19.30 Hiironen
ma 22.5. 18.00-19.30 Alueen Kompassi-tapahtuma, paikka tarkennetaan myöhemmin
to 25.5. 18.00-19.30 Hollihaka

Jokaisen harjoituksen tarkemmat tiedot paikasta ja muista ohjeista tulevat MyClubiin tämän kurssin tapahtumien alle. Kannattaa tarkistaa edellisenä päivänä ennen harjoituksia tarkemmat tiedot MyClubin tapahtumista.

Ilmoittautuminen 26.4.2023 mennessä MyClubissa, jossa myös tarkemmat ohjeet.

Ohje ilmoittautumiseen:

Ohjelma opastaa ensin huoltajan luomaan itselleen käyttäjätilin eli MyClub ID:n ellei hänellä sellaista ole ennestään. Sen jälkeen huoltaja luo lapselleen jäsentilin ja ilmoittaa lapsen suunnistuskouluun.

Jos käytät jo myClubia jonkun toisen seuran jäsenenä, älä luo uutta käyttäjätunnusta eli myClub ID:tä, vaan kirjaudu sisään vanhalla myClub ID:llä ja etsi seura SK Pohjantähti käyttäen seurahakua. Näin voit jatkossa käyttää molempien seurojen jäsentilejäsi samalla kirjautumisella.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun, jolla maksat kurssille osallistumisen.

Hippo suunnistuskoulun hahmo Hille

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *