Suunnistuskoulu tulossa

SK Pohjantähti järjestää odotetun suunnistuskoulun touko-kesäkuussa. Suunnistuskoulu on tarkoitettu nuorille ja aikuisille aloittelijoille, mutta myös hieman harrastaneet voivat saada siitä hyödyllistä oppia. Koulu sisältää luennon suunnistuksen perusteista ja käytännön harjoituksia maastossa. Sen jälkeen onkin hyvä jatkaa harrastusta omatoimisesti esimerkiksi Oulurasteilla.

Suunnistuskoulun hinta on 65€ ja se sisältää jaettavan materiaalin, 1x luennon sekä 3x ohjattua maastoharjoitusta ja ilmaisen osallistumisen Pohjantähden Oulurasteille kesäkuussa.

Aikataulu:

ma 22.5. Luento, PoPLi/Kaijonharju klo 17.30

ke 24.5. Maastoharjoitus, Lintula klo 18

ke 31.5. Maastoharjoitus, Sankivaara klo 18

ke 7.6. Maastoharjoitus, Pikkarala klo 18

Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa https://skpohjantahti.myclub.fi/flow/courses/5313806

Ilmoittautuminen tehdään myClub-järjestelmässä (linkki yllä), josta jatkossa löytyy tarkemmat kurssi- ja tapahtumatiedot. Sivusto opastaa ensin luomaan käyttäjätilin, eli MyClub ID:n, ellei sinulla sitä jo ole, ja sen jälkeen niin sanotun jäsentilin. Ilmoittautumiseen riittää täyttää vain nimi ja yhteystiedot.

Kurssille otetaan max 25 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sen jälkeenkin voi ilmoittautua jonoon (myös myClubissa). Mikäli halukkaita on paljon enemmän kuin 25, selvitellään mahdollisuutta käynnistää toinen ryhmä.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostilla laskun, jolla maksat kurssille osallistumisen.

Lisätietoja voi kysyä suunnistuskoulu (a) skpohjantahti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *