Ehdolla tuen saajaksi!

Ehdolla tuen saajaksi!

Nyt kaikki äänestämään, että saisimme tukea lasten ja nuorten toimintaan!

Lasten ja nuorten tulevaisuus on meille ensisijaisen tärkeä. Äänesi merkitsee paljon – se voi auttaa SK Pohjantähteä tarjoamaan lapsille ja nuorille parhaan mahdollisen tulevaisuuden suunnistuksen parissa. Tuella voisimme tarjota heille unohtumattomia leirielämyksiä, laadukkaita harjoitusmateriaaleja ja palkitsevia harjoituskilpailuja. Äänestyslinkki on lähetetty asiakasomistajatalouksien jäsenille sähköposteihin. (Äänestyslinkki on henkilökohtainen ja äänestää voi vain kerran eli linkkiä ei kannata jakaa eteenpäin.) Äänestää voi 18.6. saakka.

Tukikampanjan infosivu https://arina.fi/sponsorointi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *