Elokuun aikuisten suunnistuskoulu

SK Pohjantähti järjestää kesän toisen suunnistuskoulun elokuun aikana. Suunnistuskoulu on tarkoitettu nuorille ja aikuisille aloittelijoille, mutta myös hieman harrastaneet voivat saada siitä hyödyllistä oppia. Koulu sisältää luennon suunnistuksen perusteista ja käytännön harjoituksia maastossa. Sen jälkeen onkin hyvä jatkaa harrastusta omatoimisesti esimerkiksi Oulurasteilla. Ryhmiä järjestetään kaksi: aloittelijoille sekä kokeneempien “Jukolakoulu”.

Aloittelijoiden suunnistuskoulu on tarkoitettu nuorille ja aikuisille aloittelijoille, mutta myös hieman harrastaneet voivat saada siitä hyödyllistä oppia. Koulu sisältää luennon suunnistuksen perusteista ja käytännön harjoituksia maastossa. 

”Jukolakoulu” on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka taitavat jo suunnistuksen perusteet ja haluavat syventää suunnistustaitojaan kokeneiden valmentajien avulla. Koulu sisältää luennon suunnistusajatuksesta ja tekniikasta ja käytännön harjoituksia maastossa.

 

Suunnistuskoulun hinta on 65€ , Kalevan kumppanuusetuna 50 € Hinta sisältää jaettavan materiaalin, 1x luennon sekä 3x ohjattua maastoharjoitusta ja ilmaisen osallistumisen kaupunkisprinttiin. Osallistujat saavat myös kartat 10 eri omatoimirasteille.

Aikataulu aloittelijoiden ryhmään:

ma 14.8. Luento, PoPLi/Kaijonharju klo 18.

ke 16.8. Maastoharjoitus, Lintula klo 18

ma 21.8. Maastoharjoitus, Kiekonmaja klo 18

ma 28.8. Maastoharjoitus, Sankivaara klo 18

la 2.9. kaupunkisprintti, Kuusisaari

Ilmoittautuminen aloittelijoiden ryhmään 13.8. mennessä osoitteessa: https://skpohjantahti.myclub.fi/flow/courses/5805412

Aikataulu kokeneempien “Jukolakouluun”:

ke 16.8. Luento, PoPLi/Kaijonharju klo 18.00

21.8. Maastoharjoitus, Kiekonmaja klo 18

22.8. Maastoharjoitus, Pikkarala klo 18

29.8 . Maastoharjoitus, Lumijoki klo 18

la 2.9. kaupunkisprintti, Kuusisaari

Ilmoittautuminen “Jukolakouluun” 13.8. mennessä osoitteessa https://skpohjantahti.myclub.fi/flow/courses/5805505 

Ilmoittautuminen tehdään myClub-järjestelmässä (linkit yllä), josta jatkossa löytyy tarkemmat kurssi- ja tapahtumatiedot. Sivusto opastaa ensin luomaan käyttäjätilin, eli MyClub ID:n, ellei sinulla sitä jo ole, ja sen jälkeen niin sanotun jäsentilin. Ilmoittautumiseen riittää täyttää vain nimi ja yhteystiedot.

Kurssille otetaan max 25 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sen jälkeenkin voi ilmoittautua jonoon (myös myClubissa). Mikäli halukkaita on paljon enemmän kuin 25, selvitellään mahdollisuutta käynnistää toinen ryhmä.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostilla laskun, jolla maksat kurssille osallistumisen.

Lisätietoja voi kysyä suunnistuskoulu (a) skpohjantahti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *