Talvisarja alkaa

Perinteinen talvisarja alkaa taas lauantaina 16.12. vuoden pimeimmän päivän suunnistuksilla. Kalenteriin on näillä näkymin tulossa 14 tapahtumaa, joista peräti neljä on sisäsuunnistuksia. Talvisarjan ohjelma ja ohjeet löytyvät täältä, lisäksi tapahtumat ja tulokset ovat Oulurastien sivuilla. Lauantaina aamulla juostaan Nokela-Kaukovainio alueella ja iltapäivällä Etu-Löytyssä. Ennen joulua on ohjelmassa vielä 23.12. Jatulin sisäsuunnistus Haukiputaalla. Joulutauon jälkeen jatketaan loppiaisena, josta ohjelmaa riittää hiihtoloman taukoa lukuun ottamatta pääsiäiseen asti. Talvisarjaan on myös mahdollista ostaa sarjalippuja, joten jos Smartumit tms. liikuntaedut uhkaavat jäädä käyttämättä, kurkatkaapa Maksu-osio talvisarjan sivuilta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *